Header Ads

 Борис Болотов

"Боляче, тому що і ми всі з вами перетворилися на якийсь гібрид. Собачимося один з одним замість того, щоб об'єднуватися в один кулак", - лідерка Всеукраїнського жіночого Руху "За вільну Україну"

"Чому вже не часто пишу Вам про своє ставлення до всього? Тому,що боляче, тому що і ми всі з Вами перетворилися на якийсь гібрид. Собачимося один з одним замість того, щоб об'єднуватися в один кулак.

Читаю пост і мені просто сумно-тому, що бачу вже третій рік, як одні вмирають, захищаючи нас всіх, а інші в цей час непогано живуть і для них не було і немає війни...", - звернулась до співгромадян Раїса Шматко на своїй сторінці у "Фейсбуці", передають Патріоти України.
"ВР України вже давно схожа на палату №6, а не на законотворчу владу. Вони збираються, аби переписати всі закони під себе коханих. Через те, що ми собачимося - вони винищують нас. Не бачити типового геноциду в країні,то просто вже велика недолугість. Українцям стало байдуже, що винищують саме їх, винищують наших дітей.... знищують Україну", - з болем констатувала волонтер.
"Писати можна багато - та чи ж потрібно?... Я буду робити те, що роблю(їздити на передову), бо бачу війну в реалі, а не у ФБ. Боляче,що вбивають найкращих, а мільйони сидять на диванах та тиснуть клаву у ФБ, хизуючись своєю так званою обізнаністю. Влада змінюється, а Україна в нас ОДНА! Не забувайте про це! Можна не погоджуватися зі владою, але то не привід зраджувати рідну неньку Україну!
Українці - ми велика та дуже старовинна і розумна нація - не перетворюйтеся на лайно! Тільки в єднанні - наша перемога! Вибачте - завжди Ваша", - підсумувала лідерка всеукраїнського руху.