Header Ads

 Борис Болотов

2017 - рік вогненного Півня: Як зустріти Новий рік


Рівно через місяць світ вступить в Новий 2017 рік. За китайським гороскопом, символом 2017 року стане вогненний Півень. Журналісти вирішили розповісти, як правильно зустріти цей рік, і бути щасливим в усьому в 2017 році, пишуть Патріоти України з посиланням наНескучные новости.
Отже, щоб наступний рік був вдалим, рекомендується зустріти його вдома в колі сім'ї і близьких друзів, а ось кольором наступного року залишається червоний, як і в рік Мавпи.
Для сервірування столу можна сміливо діставати декор з минулого року. Одягатися і прикрашати будинок можна в червоний, яскраво-червоний, зелений і золотий кольори. Але уникайте зайвого блиску, як для прикрас будинку, так і для свого образу.
А ось, що стосується святкового столу, то варто звернути увагу на приготування страв для святкового столу. Не рекомендується для новорічного столу готувати страви з птиці, зокрема, курятини. А також рекомендується викреслити з меню дичину: качок, індиків, перепелів.
Крім того, зверніть увагу і на оформлення страв, в якому не повинно бути варених яєць.
Але у представника цього знака є свої переваги - це солодке. Тому саме час діставати свої фірмові рецепти десертів і порадувати своїх близьких. Крім того, щоб в будинку завжди водилися гроші і благополуччя, обов'язково поставте на стіл вазу з фруктами.
Але пам'ятайте, офіційно червоний вогненний Півень вступить в свої права 28 січня 2017 року, з настанням китайського нового року.