Header Ads

 Борис Болотов

Терористична загроза: Харківська міська рада закликає бути обережними у наступні два тижні


Управління СБУ в Харківській області отримало інформацію про потенційні загрози проведення на території регіону масових протестних заходів антидержавного характеру з 4 по 20 листопада. Про це повідомляють 
Патріоти України з посиланням на сайт міської ради Харкова.
За інформацією СБУ, заклики прийти на такі протестні акції поширюють через соціальні мережі представники проросійськи налаштованих політичних структур. Як дати проведення масових акцій антидержавного характеру зазначено 4 листопада - так званий «День народної єдності», державне свято Російської Федерації, та 19 листопада - заплановані масові заходи в великих містах України в рамках акції «Тарифний супротив».

Харківська міська рада просить городян бути гранично уважними і обережними, особливо в місцях масового скупчення людей, звертати увагу на підозрілі предмети і залишені сумки в транспорті, магазинах, торгових центрах. Також буття пильними по відношенню до сторонніх людей, які намагаються потрапити в під'їзди житлових будинків, горища і підвали.

У разі виявлення найменшої небезпеки громадянам радять звертатися на «гарячі» лінії СБУ за тел. 700-34-50 або 067-570-10-77.