Header Ads

 Борис Болотов

"Укри не вбили - "наші" доб'ють": Бойовики верещать про катування "екс-мера" Дебальцевого


Представник бойовиків "ДНР" Олександр Висотський стверджує, що бойовики вибивають якісь свідчення у свого подільника - Саші "Грека". Про це він днями повідомив на своїй сторінці у соцмережі, передають Патріоти України.
"Зараз катують і вибивають свідчення у Саші "Грека". На ЯБП під мостом укри не вбили - "наші" доб'ють", - написав він. Крім того, він повідомив, що у "ДНР" наразі тривають "чистки", якими ватажок бойовиків Олександр Захарченко ліквідує усіх незгодних.
Чистки у "ДНР": Бойовики верещать, що "мера" Дебальцевого катують - фото 1Чистки у "ДНР": Бойовики верещать, що "мера" Дебальцевого катують - фото 1

Висотський не називає імені бойовика, однак у пабліках Дебальцевого повідомляють, що прізвиськом "Грек" називали колишнього "мера" окупованого Дебальцевого Олександра Афендікова. Наразі дана інформація не має офіційного підтвердження чи спростування, однак у коментарях дописувачі - прихильники бойовиків, схильні вірити у такий розвиток подій. Зазначимо, Олександр Афендіков був призначений "мером" Дебальцевого в лютому 2015 року. Наразі "мер" міста від "ДНР" - Олександр Рейнгольд.