Header Ads

 Борис Болотов

Історії з життя пасажирів смертельного рейсу "Шапекоенсе": Майбутній батько і щасливчик, який забув паспорт (відео)


У вівторок, 29 листопада, в Колумбії розбився літак, який перевозив членів футбольного клубу "Шапекоенсе". У поліції підтвердили загибель 75 осіб. Уникнути смерті зміг син тренера клубу Кайо Жуніора - Матеус. Хлопець не зміг полетіти з командою, тому що забув паспорт, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.
"Друзі, я і мій брат цілі. Просимо вас залишити наше приватне життя в спокої, особливо моєї матері і мою. Спасибі за всі дзвінки, повідомлення - я не сів на літак, тому що забув свій паспорт. Ми сильні, переживемо. Спасибі всім ", - поділився Матеус.
Так, воротар "Шапекоенсе" Марсело Боєк врятувався завдяки своєму дню народження, отримавши дозвіл не летіти в Колумбію на фінал Південноамериканського кубка проти "Атлетіко Насьональ".
Відзначимо, що цей смертельний рейс забрав життя багатьох молодих людей.
Так 22-річний загиблий в аварії нападник "Шапекоенсе" Тіагіньо тільки тиждень тому дізнався, що вперше стане батьком. Після трагічної звістки, його родичі поділилися відео, на якому він радів новині про малюка зі своїми партнерами по команді.
Нагадаємо, 29 листопада за київським часом літак, на борту якого була делегація "Шапекоенсе", розбився біля міста Медельїн. Екіпаж борту повідомив диспетчерам аеропорту про брак палива.
Рейс отримав пріоритет при аварійній посадці, але не зміг приземлитися. На борту перебувала 81 людина: 72 пасажири і 9 членів екіпажу. Загинули 75 осіб.