Header Ads

 Борис Болотов

Кремль готує липову деокупацію Криму


Кремль готовий піти на поступки щодо Криму, однак такі кроки не матимуть нічого спільного із деокупацією українського півострова, а лише створять необхідну картинку для Заходу.
Пише znaj.ua
Таку точку зору висловив кандидат філософських наук, член Асоціації українських письменників Сергій Грабовський і додав, що Росія цілком здатна організувати ще один псевдореферендум у Криму.
"Кремль може піти на номінальне "проголошення незалежності" Криму. Відповідний референдум організувати неважко. Після нього офіційно всі російські силові та чиновницькі структури будуть виведені (флот у Севастополі залишиться – у відповідності з Харківськими угодами), при владі залишаться місцеві бандюки з опорою у вигляді стягнутих з усієї РФ силовиків-уродженців Криму, тобто відбудеться номінальна деокупація. І хоча реально Крим залишиться зоною домінування РФ (як-от Абхазія), але вимоги Заходу начебто будуть виконані", - повідомив автор у своїй статті для видання "Крим. Реалії".
Грабовський також переконаний, що Крим може повернутися до складу України й у зв'язку із розпадом чи революцією в Росії.