Header Ads

 Борис Болотов

Чому деокупація Донбасу стане для Путіна смертним вироком




Звільнення Донбасу від терористів не вигідно російському керівництву, а також руйнує всі плани президента РФ Володимира Путіна щодо регіону. Про це заявив секретар Ради національної безпеки та оборони Олександр Турчинов.
Пише /znaj.ua
"Чому цього так боїться Росія? Тому що наступним буде питання про деокупацію Криму. Куля полетіла і вона зіб'є всі розставлені ними кеглі. Росія розуміє: як тільки вона пропустить один удар, він обернеться для неї катастрофою. Якщо на Донбасі, за версією Путіна, росіян немає то в Криму вони були офіційно і до 2014 року. Деокупація півострова призведе до того, що від росіян там не повинно залишитися ні баз, ні флоту. Для Путіна це подібно смертному вироку", - повідомив Турчинов під час інтерв'ю на ресурсі Лівий берег.
Відомо, що Україна наполягає на повному звільненні східного регіону від терористів, тому що в протилежному випадку реалізується план Кремля. Для звільнення Донбасу потрібно виконати п'ять пунктів: вивести російські танки з регіону, роззброїти терористів Донбасу, знищення самопроголошених чиновників, відновлення повного контролю над кордоном.