Header Ads

 Борис Болотов

"Слава Украине! Эта победа будет записана в историю СБУ!": Звільнений Ілля Богданов поділився враженнями щодо свого порятунку (відео)


У мережі з'явилося відео, на якому колишній офіцер ФСБ Росії Ілля Богданов, якого намагалися викрасти і вивезти в Росію, подякував співробітників Служби безпеки України (СБУ) за своє визволення і розповів деякі деталі інциденту з викраденням. Відео опублікувало "Радіо Свобода", передають Патріоти України.
Богданов назвав своє звiльнення перемогою над чекістською машиною, якою може пишатися СБУ. Також екс-офіцер ФСБ, який перейшов на бік України, розповів про те, що відчував, коли його викрали.
За його словами, кадрові ГРушники дуже раділи тому, що його взяли. Богданов розповів, що викрадачі розводили якісь наркотики у шприцах, і про те, що він чув команду, щоб його ліквідували. "Розумієш, що реально б убили", — додав звільнений екс-ФСБшник.
"Я вернулся!!! Слава Украине!!!! Мы въехали ГРУ и ФСБ России!!! Эта победа будет записана в историю спецслужб Украины!!! К черту минус мои миллионы нервных клеток, но это было на грани и за гранью!!!" - написав Богданов на своїй сторінці у Facebook.
"Мы сделали это. Мрази приказали меня убить я лично это слышал. Дело чести, которой у них нет. Повязали всех кроме с…кливых чекистов. Подробности будут со временем. Украина лучшая!!!" - додав він.