Header Ads

 Борис Болотов

Трампу швидко відкриють очі на "Мінськ"


Найближче оточення нового президента США Дональда Трампа швидко відкоригує його думку та позиції не лише по Криму, але й щодо виконання Росією Мінських угод.
Таку точку зору висловила колишній державний секретар США (в 1997-2001 роках) в адміністрації президента Біла Клінтона Мадлен Олбрайт.
Пише znaj.ua
За її словами, ситуація, яка склалась в Україні, не має аналогів після Другої світової війни, тому закрити очі на те, як одна країна "відкусила" шматок іншої -- не можна.
"Мова не йде лише про Крим, а про те, що відбувається з міжнародними нормами, адже такого ще не було після Другої світової війни, щоб якась країна просто забрала частину іншої країни", – повідомила Олбрайт для видання "Радіо Свобода".
Екс-держсекретар США також наголосила, що хороший президент завжди вміє знаходити компроміс і у питанні Криму вона теж на це сподівається.
"Питання не лише про Крим, а про те, як ми взагалі будемо жити в нинішній міжнародній ситуації. Я сподіваюся, що зараз поряд з ним (Трампом, - ред.) будуть люди, які скажуть йому, що необхідно далі розвивати і працювати над Мінськими угодами, а також не слід забувати і про санкції, звісно", – додала Олбрайт.