Header Ads

 Борис Болотов

Тролінг вищого рівня: ​Банк Бєні пообіцяв Путіну iPhone7 за відмову від свого прізвища


Перший заступник голови українського "ПриватБанку" Олег Гороховський пообіцяв, що його компанія подарує iPhone 7 жителям Росії і України, які змінять своє прізвище з "Путін" на будь-яке інше. Про це він заявив на своїй Facebook-сторінці, повідомляють Патріоти України.
Гороховський розповів, що він з колегами обговорював рекламну акцію одного з магазинів електроніки, в рамках якої кілька українців заради "яблучного" смартфона поміняли свої ім'я та прізвище на "Айфон Сім". Він зазначив, що якщо вже люди так просто відмовляються від своїх імені та прізвища, то чому ж багато з них продовжують жити з прізвищами на кшталт Путін чи Сталін.
За словами Гороховського, в Україні сьогодні проживає 24 людини з прізвищем Сталін, 45 Берій, 113 Путіних і 11 Чикатил (і ще чотири Чекатили). Гороховський пообіцяв, що будь-яка людина, яка змінить таке прізвище на будь-яке інше, отримає в подарунок iPhone 6, а ті, хто відмовляться від прізвища Путін - iPhone 7. До речі, в акції можуть брати участь і росіяни.