Header Ads

 Борис Болотов

"М'ясо" в "ДНР" не хоче йти воювати: Ватажки терористів в шоці від власної "армії"

Населення не хоче брати участь у тритижневих воєнізованих зборах, початок яких заплановано ватажками терористичного угрупування "Донецька народна республіка" на кінець квітня. Про це повідомило джерело "Обозревателя" на окупованій території, передають Патріоти України.
За рознарядкою, з кожного міста має взяти участь не менше 450 резервістів. Однак зібрати навіть така кількість стало великою трудністю для самопроголошеного керівництва, яке пригрозило "кримінальним переслідуванням" ухильниками.
6 квітня були проведені мобілізаційні збори на полігоні біля тимчасово окупованого Шахтарська Донецької області. Кілька тисяч "бюжетніков" і студентів примусово вивезли з Донецька.
Після цієї поїздки і наступних заяв ватажків терористів, що це "резерв, який готовий воювати", населення масово стало шукати варіанти, як уникнути чергових "зборів".
"За інформацією, отриманою нами з так званого "міністерства оборони", ідейних не те що не стає більше, а люди починають нарікати. Чи переросте це у відкриту непокору - покаже час, проте тенденція для терористів невтішна", - повідомило джерело.