Header Ads

 Борис Болотов

Продюсер Джамали розповів про розпил грошей на Євробаченні і Руслану замість Леді Гаги

\

Продюсер Джамали Ігор Тарнопольський звинувачує організаторів конкурсу в розпилі коштів і підіграванні знайомим співакам.
Про це він розповів в інтерв’ю Карабас.
Пише 33seconds.com.ua
“Можливо, це неправильно – звинувачувати голослівно людей в распилах. З іншого боку, я не можу мовчати, бо я точно знаю, що так все і було. І що робилося це неприховано. І повір, трибуни це мала частина”, – заявив продюсер.
“Ставиться завдання: виграти тендер повинна неодмінно українська компанія “Арт-макс”. Але спочатку його виграє якась німецька компанія. На наступний день підсумки тендера анулюються – нібито німецька компанія не відповідає технічним вимогам. І робота перепоручається “Арт-Макс”. німцям ми не довіряємо, а далеко не найсильнішій компанії на українському ринку – так, довіряємо. І ніхто в цьому не хоче розбиратися. Підсумок: побудовано 600 місць в залі в сліпих зонах, звідки сцену не видно, дедлайн прострочений на 4 дні, відкати отримані “, – розповів він.

 Тарнопольський і Джамала. Фото Карабас
За словами Тарнопольського, Леді Гага давала згоду виступити на “Євробаченні 2017”.
“Щоб забезпечити її приїзд і райдер, потрібно було від 100 до 200 тис. доларів. Така ймовірність обговорювалася і до, і після приходу Грицака. Я знаю про це від Стюарта Барлоу. Леді Гага повинна була виступати в Києві безкоштовно (як Тімберлейк в минулому році в Стокгольмі), треба було просто забезпечити райдер. Чому безкоштовно? Тому що виступ на “Євробаченні” – це відмінне промо, вихід на величезну аудиторію. це була можливість показати в Україні її ексклюзивний номер. Але на Леді Гагу не знайшлося 200 тисяч в бюджеті з 30 мільйонів. А роль запрошеної зірки віддали Руслані”, – обурився він.
За його словами, так вирішив Павло Грицак, який займався організацією конкурсу.
“Його партнер – продюсер Олександр Ксенофонтов, чоловік Руслани Лижичко. Незважаючи на те, що після конкурсу 2005 року була заведена кілька кримінальних справ, вони тоді закінчилися нічим”, – заявив Тарнопольський.
Він також запевняє, що Руслана і Ксенофонтов “переконали людей в Кабінеті міністрів, що Грицак – кризовий менеджер, який все вирішить”.
фото з сайту Кабміну
Продюсер Джамали також невдоволений, що їх переконали презентувати пісню “I Believe In U” на фіналі “Євробачення”.
“Нас переконав Стюарт Барлоу. Попросив не випускати до цього кліп, який ми зняли в Португалії. Усе заради того, щоб зробити прем’єру на “Євробаченні”, як це було рік тому у Джастіна Тімберлейка. “Добре”, – сказали ми”, – розповів Тарнопольський.
“Що в підсумку? Джамала привезла в Україну “Євробачення”, і в результаті – номер “Заманили” був в рекламній паузі, на “I Believe In U” була жопа, на червону доріжку її не пустили, і ще” ми їй заплатили цілий мільйон гривень з бюджету”. Такий підсумок цього конкурсу для Джамали. Це факти”, – обурився він.