Header Ads

 Борис Болотов

Та, що до місця і не нагадує, що Народна артистка України: Відома кінодіва сподівається, що її донечка отримає російське громадянство

Народна артистка України Ольга Сумська в інтерв'ю Катерині Осадчій в рамках програми «Світське життя» зізналася, що її дочка Антоніна Паперна, яка зараз навчається в Москві, займається питанням зміни громадянства. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на "ДетекторМедіа".
«Слава Богу, що Антоніну хоча б не називають бандерівкою в Щукінському училищі, - заявила актриса. - Важко всім нам зараз. Сьогодні навіть говориться, що Антоніна буде змінювати громадянство. Вона зараз цим займається і у неї, я сподіваюся, буде паспорт громадянки Росії».
І одночасно Сумська попросила зрозуміти її і не робити з цього шуму. «Про російське громадянство говорилося ще в минулому році, адже отримати з українським паспортом роль в Москві нереально, - розповіла Сумська. - Якщо ти хочеш працювати в російському театрі, а Тоня закінчує Щукінське училище і мріє про сцену в театрі Вахтангова, туди потрапити з українським паспортом неможливо. Всі так робили. І Сергій Маковецький, який працював в театрі Лесі Українки, колишній громадянин України, він сьогодні громадянин Росії. Але при цьому великий патріот. Це не змінює нашого патріотизму і любові до батьківщини. Це тільки робочий паспорт, не більше того».
До цього ж з'ясувалося, що сама Ольга Сумська на сьогодні дещо страждає від незатребуваності. «Я не працюю з початку листопада, - зізналася вона Катерині Осадчій. - Грудень, січень, я поки безробітна. Я не отримую зарплату на Першому національному, у мене немає зараз проектів. Тобто, все зупинилося. Роботи немає ніякої зараз».