Header Ads

 Борис Болотов

Юрій Левченко: КЛИЧКО ПІДТВЕРДИВ, ЩО ПРАЦЮЄ НА ФІРТАША

Політична відповідальність не має строків давнини. У 2014 році Кличко завів за своєю “квотою” в БПП три десятки депутатів у Верховну Раду. Не буду їх перелічувати, тим паче, що деякі з них встигли втекти від Кличка. Але після сьогоднішнього провального голосування за введення персональних санкцій проти оточення Януковича, зокрема Фірташа, остаточно стало зрозуміло на кого справді працює Кличко.
Пише 33seconds.com.ua
Голова Верховної Ради тричі виносив це питання на голосування, однак тричі воно не набирало потрібної кількості голосів. Парубій навіть просив депутатів пробігтися по кулуарах парламенту і зігнати до залу нардепів, однак все було марно.
Важливо, що коли дане питання винесли втретє, то в процесі голосування багато депутатів кричали «Кличко, Кличко, Кличко…». Всі розуміли, що команду не голосувати за введення санкцій проти ворогів України, ударівським депутатам міг дати лише Кличко.
Через цю команду деякі з ударівських депутатів просто вийшли із зали, інші продовжували знаходитись на своєму місці але не голосували (при чому на відео видно як хтось в секторі УДАРу витягує картку й як взагалі “пустенько” в тому секторі), а дехто взагалі натиснув кнопку «Утримався».
Відразу після цього згадалися свідчення Фірташа, коли у віденському суді олігарх розповідав про співпрацю з київським мером, і як від цього потім незграбно відхрещувався Кличко (https://www.youtube.com/watch?v=TlbSkV-Wzec)…
P. S. Запрошую всіх переглянути офіційні результати голосування (поіменно):http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/radan_gs09/ns_golos?g_id=12294