Header Ads

 Борис Болотов

До такого ніхто не був готовий!!! Стала відома страшна таємниця про Мустафу Найєма, він не той, за кого себе видає

Мустафа Найєм подав некоректну автобіографію народного депутата. Зокрема у переліку членів родини нардеп вказав батька, матір, сестру і сина, проте не вніс до документів відомості про брата, Масі-Мустафу Найєма. Сам нардеп у автобіографії записаний як Мустафа-Масі Найєм – тобто ті ж імена, але у зворотньому порядку  Сообщает 
perelaznews.blogspot.com

Незвична подібність імен рідних братів неодноразово привертала до себе увагу журналістів, особливо у контексті «квартирного питання», коли з’ясувалось, що особа на ім’я Масі-Мустафа Найєм видала іпотечний кредит розміром усього 2 тисячі гривень під заставу квартири, оцінна вартість якої становить понад 5 мільйонів. Висувались навіть сміливі припущення, що насправді Мустафа-Масі і Масі-Мустафа – одне і те ж ім’я, яке у 80-х роках використав батько нардепа, аби вивезти з Афганістану двох дітей на одні документи. До речі, ім’я батька, вказане у декларації Найєма теж досить цікаве – Мохаммед Наім.

По-перше, це мало не єдиний документ, у якому Мустафа згадує батька – навіть у декларації за 2016 рік, розписуючи частки батьківської квартири, нардеп вказує матір, братів, сестру, але пропускає батька. По-друге, у мусульманській традиції ім’я пророка священне і використовувати його на позначення простих смертних недопустимо, відтак не зовсім зрозуміло, як чоловік на ім’я Мохаммед Наім міг не просто жити у мусульманській країні, а ще й працювати у Міністерстві освіти.

Зауважте, мова йде не просто про якусь автобіографію, а про серйозний документ, який подається до Верховної Ради. Описки чи випадкові помилки тут недопустимі. Цілком імовірно, що такі дивні як на мусульманську традицію імена, а особливо той факт, що нардеп не вказує у автобіографії брата, а у декларації батька, свідчать про певні негаразди з документами у родині Найєма.