Header Ads

 Борис Болотов

Павло Правий: є просте пояснення чому «прорив кордону» Саакашвілі призначений на 10 вересня


Історик Павло Правий (Бондаренко) розповідає чому шоу під назвою «прорив кордону» призначене саме на 10 вересня і чому до «команди Саакашвілі» радо приєднуються маргінали зі всієї України, - про це інформує новинний портал replyua.net, посилаючись на допис, який оглядач опублікував на персональному профілі в соціальній мережі.

Так, Бондаренко розповідає, що Саакашвілі отримує від Коломойського по 200 мільйонів доларів на місяць – це плата за те, що грузинський екс-президент влаштує «революцію» вже цієї осені. До кінця не зрозуміло, чи Коломойський ділиться персональними коштами, чи всі противники діючої влади «скинулись» для цієї мети, але ясно видно, що саме це і є причиною, яка об’єднала навколо Саакашвілі всіх маргіналів із кардинально протилежними політичними позиціями.

Чому «прорив» призначено на 10 вересня? Бо вже 12 вересня відкриється 72 сесія Генасамблеї ООН, на якій Україна збирається презентувати свої плани вирішення ситуації на Донбасі та в Криму. Отже, потрібна провокація, яка кине тінь на нашу репутацію. Далі розбурхати настрої буде вже складніше – у жовтня пенсіонери отримають підвищену пенсію, а в листопаді Саміт Східного партнерства прийме рішення про виділення Україні макрофінансової допомоги – започаткування аналогу «Плану Маршалла». Це – п’ять мільярдів євро на рік, які не потрібно буде повертати і за які будуть побудовані дороги, модернізована енергетика та запроваджено нові технології в промисловість. Тому Саакашвілі і його «команда» за підтримки коломойських, онищенок, тарут, григоришиних дуже поспішають, - наголошує блогер.