Header Ads

 Борис Болотов

Гляньте на це відево. Лиш 12 хв, не пошкодуйте свого часу. В ньому вся відповідь на питання чому ми так живемо.

Гляньте на це відево. Лиш 12 хв, не пошкодуйте свого часу. В ньому вся відповідь на питання чому ми так живемо. З піврічної кілерської кампанії бєніного гівноканалу 1+1 проти Philip Illienko правдою виявилось лиш те, що Пилип Іллєнко очолює Держкіно. Мабуть єдиної структури, після Революції Гідності, котра може потішити українців результатом. "Журналіст", котрий проводив "розслідування" не може задати питання по суті своїх "розслідуваннях".

Спочатку хотів матюкатись, потім стало смішно, а насправді навіть не сумно - це наша трагедія. 5 гнид, котрі володіють усіма ЗМІ в Україні, витворяють з 40 мільйонами українців все, що їм заманеться. Треба когось "вбити"? Будь ласка. З когось зробити "месію"? Та не проблема! А найтрагічніше, що в це вірить 90% насєлєнія, котре потім обирає тих, на кого вказують цих 5 гнид.
 Як тільки хтось загрожує їм або не танцює під їхню мелодію - того знищують. Політик чи державник, лідер думки чи певного середовища. Будь-яку порядну людину чи політичну силу можна через ЗМІ знищити. І найсумніше, що це лекало накладається на ідеологему біомаси - всі однакові, за котрою сховалися від проблем та відповідальності. Власне тут продовжуються ті ж маніпуляційні методи та засоби, що й проти Свободи у всі роки її існування. Жодного доказу, жодної кримінальної справи, але маси це не цікавить.

P.S. Нині Антошка Гєращєнка сказав, що в слідства не має доказів причетності Свободи до подій під ВРУ 31 серпня 2015 року, де була кинута граната в вояків Нацгвардії. А кого це цікавить? Винні і крапка.