Header Ads

 Борис Болотов

У мережі показали життя 15-річного мільярдера з Дубаї (ВІДЕО)

Рашед Саїф Белхаса - 15-річний багатій з Дубаї, стан батька якого вимірюється мільярдами. Арабський підліток не боїться похвалитися в мережі своїми дорогими машинами і кросівками, вартість яких для його однолітків здається космічною. Він публікує ролики під нікнейом Money Kicks.
Новину повідомляє «Преса України».
Нещодавно Белхаса виклав ролик про те, як його машину за $ 260 тисяч обклеюють плівкою з принтом Louis Vuitton. Дубай славиться дорогими автомобілями, тому, щоб виділятися на дорозі, потрібно зробити свою машину по-справжньому ексклюзивною.
Незважаючи на юний вік, Рашед впевнено себе почуває в спілкуванні з власниками автомайстерні і вже придивляється до нового бентлі. "Я хочу собі таку в майбутньому. Це хороша машина", - говорить хлопець. І вона у нього напевно буде, адже Рашед - син місцевого мільярдера будівельного магната Саїфа Ахмеда Белхаси.
Белхаса також відомий своєю колекцією кросівок вартістю $ 1 млн. Їх у нього аж 200 тисяч пар. Навіть якщо він буде змінювати їх тричі на день, Рашеду знадобиться більше 180 років, щоб хоча б раз надіти кожну. Крім дорогих речей, підліток часто показує в своїх роликах ексклюзивні місця, куди не пускають випадкових людей. Наприклад, недавно він був в гостях у хіп-хоп виконавця DJ Khaled в його особняку в Майамі, годував жирафів разом з Мерайєю Кері і вечеряв сирим м'ясом в ресторані Salt Bae в Дубаї.
На Instagram Рашеда підписана 661 тисяча осіб, а на YouTube-канал - 840 тисячі. Відео для останнього знімає професійна знімальна група з Лондона.