Header Ads

 Борис Болотов

Оце так! Поклонська та Жириновський потрапили в гучний сексуальний скандал

Лідер ЛДПР вважає, що скандальні висловлювання екс-«прокурорши» Криму Наталії Поклонської викликані її сексуальною незадоволеністю.

У РФ розгорівся публічний скандал між депутатами Держдуми Наталією Поклонської і Володимиром Жириновським. Після ефіру на «Ехо Москви» лідер ЛДПР разом з ведучим обговорював боротьбу депутата Наталії Поклонської з фільм «Матильда», повідомляють Патріоти України.

Ведучий припустив, що у Поклонської розвивається «сказ матки», на що Жириновський дав позитивну відповідь.

«Але в будь-якому випадку Альоша в чому має рацію, всюди, де є якісь дії в мистецтві, в політиці, в творчості – скрізь є сексуальна незадоволеність», – відповів Жириновський.

Слова Жириновського дійшли до самої Поклонської, яка вирішила відповісти на образу. Поклонська вважає, що існує якийсь «список Жириновського» для цькування. Нібито в нього входять глава МЗС РФ Лавров і останній російський імператор Микола ІІ, якого екс-«прокуроша» вважає святим.

Також Поклонська пригрозила політику дуеллю.

«На рахунок непристойного коментаря в мою адресу – під час царювання Романова перший же російський офіцер викликав би вас на дуель. Від вас би зажадали сатисфакції за образу жінки », – сказала екс-«прокурорша» Криму.