Header Ads

 Борис Болотов

Все одно не вказав у декларації: В Одесі спалили позашляховик депутата від "Опоблоку" (фото)




Вранці у неділю, 4 грудня, на стоянці, що охороняється невідомі спалили автомобіль Range Rover Sport, який належав депутату Одеської міської ради від партії "Опозиційний блок" Богдану Гіганову. Про це парламентарій повідомив на своїй сторінці в Facebook, інформуютьПатріоти України.
"В воскресенье около 4-х часов утра на охраняемой стоянке сгорела моя машина. Со слов экспертов, это поджог. Не удивлен", - написав Гіганов.

До речі, спалений автомобіль не зазначений в декларації депутата за 2014 рік, де він вказав, що не володіє транспортними засобами. Однак в реєстрі МВС зазначено, що в 2016 році у власності Богдана Гіганова знаходиться легковий автомобіль, який був зареєстрований депутатом у 2014 році.
Коментуючи. розбіжність у даних, Богдан Гіганов не заперечив наявності автомобіля, однак припустив, що міг помилково не вказати його в декларації.
Разом з тим він висловив переконання, що підпал пов'язаний з його активною позицією і політичними поглядами.
"Пока у власти люди, которые такими откровенно бандитскими методами усмиряют "несогласных", ничего хорошего ни в городе, ни в стране не будет", - підкреслив опоблоківець.