Header Ads

 Борис Болотов

Слідом за комбригом «Кальміуса» Захарченко отруїв «мера» Горлівки - ЗМІ

Нещодавно призначеного «в.о. мера» Горлівки Івана Приходька намагались отруїти речовиною нервово-паралітичної дії. Нині він перебуває у одній із лікарень Донецька. Місцеві ЗМІ зауважили, що Приходько отруївся відразу після смерті комбрига «Кальміуса» Олександра Немогая.
Новину передає «Преса України».
Кілька днів тому від отруєння невідомою речовиною помер ватажок терористичної бригади «Кальміус» Олександр Немогай. «Права рука» Немогая Іван Приходько потрапив на лікарняне ліжко через день після отруєння нині покійного комбрига. У «ДНР» подейкують, що ватажка «Кальміуса», як і його помічника Приходька, отруїли люди лідера республіки Олександра Захарченка.
«Немогая кілька днів тому доставили в донецьку лікарню ім. Калініна у важкому стані і він перебував у комі. Кома Немогая викликана отруєнням невідомою речовиною нервово-паралітичної дії», - повідомляє джерело одного із українських видань.
За інформацією видання, стан Приходкое важкий, але стабільний. Він перебуває в ясній свідомості і думає, що його отруїли так само, як і Немогая, в їдальні. 
«Швидше за все, Немогая і Приходько навмисно отруїли по команді самого Захарченко, який побоюється перевороту в ДНР з боку бойового крила республіки», - припускають окремі ЗМІ.
Раніше також повідомлялося, що для похорону Немогая був перекритий центр Донецька. Крім того, сама церемонія проходила в місцевому оперному театрі за участі почесного караулу. За даними бойовиків, Немогай помер від крововиливу у мозок. 
Нагадаємо, сам Приходько востаннє у серпні цього року жалівся на погрози з України. Його нібито попереджали про фізичну розправу через Інтернет.