Header Ads

 Борис Болотов

Мати Кузьми знайшла невідоме раніше послання співака до Туки

Мати Андрія Кузьмена, відомого як Кузьма, знайшла у його речах повідомлення. Воно було призначене для Георгія Туки.

Новину повідомляє «Преса України».


Сьогодні, 28 вересня, заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і тимчасово переміщених осіб Георгій Тука отримав «послання» від загиблого українського співака Андрія Кузьменка, фронтмена гурту Скрябін, відомого також як Кузьма.

Мати Кузьми, Ольга Михайлівна, зв’язалась з Тукою по телефону. Жінка розповіла, що знайшла в речах сина повідомлення для нього. Про це Тука написав на своїй сторінці у соцмережі.

«Вибачте, що турбую. Знайшла в речах сина повідомлення для вас, яке він так і не встиг вам передати. Це дуже важливо!» - процитував слова Ольги Михайлівни замісник міністра. 

«Треба обов’язково зустрітись з Георгієм і розказати йому. Цей чувак 19.02.2014 врятував від розстрілу сотні хмельничан! Шекета Михайло Іванович. Обов’язково треба розповісти Георгію, бо його всі обманюють!» - йшлось в повідомленні Кузьми. 

За словами Туки, він не знає про кого йде мова, тому попросив небайдужих користувачів мережі надати будь-яку інформацію, яка б пролила світло на події та людей, про яких йде мова.

«В пам’ять про Андрія я хочу дізнатись про те, що він так хотів мені розповісти і не встиг», - підсумував свій пост Тука.

Нагадаємо, після загибелі сина Ольга Михайлівна почала писати книги в пам’ять про сина. Нещодавно вона випустила нову книгу «Група Скрябін та друзі по сцені».