Header Ads

 Борис Болотов

"Как вы смеете!": Росіяни обурені тим, як швейцарські винищувачі оточили літак з путінськими чиновниками (відео)


Під час польоту з Москви до Перу “передовий борт” спеціального льотного загону “Росія”, який зазвичай перевозить чиновників уряду й адміністрації президента, оточили військові літаки. Як повідомляє видання 
“Российская газета”, кореспондент якого перебував на борту, сталося це в небі над Швейцарією. Новину передають Патріоти України.
На борту також були члени делегації, які летіли на саміт АТЕС до Перу, і журналісти “кремлівського пулу”. Декілька винищувачів F-18 впритул зблизилися з російським Іл-96 і кілька хвилин супроводжували на повітряній трасі. Подія спричинила переполох у салоні. Однак, як запевняють в екіпажі, “це штатна ситуація, звичайна практика на цій трасі”.
Російський пропагандистський канал "Звезда" заявив, що швейцарські літаки наблизилися на небезпечну відстань. "Члени російської делегації, що знаходилися на борту, змогли розгледіти не тільки швейцарський прапор на хвості одного з винищувачів, його бортовий номер J-5024, а й обличчя пілота", - розповіли своїм глядачам журналісти.